Bestrating

BestratingMet de juiste bestrating kunt u uw tuin de uitstraling geven die u wilt. Houdt u van strak en eigentijds of misschien van een nostalgische sfeer, (bijna) niets is onmogelijk. Er is tegenwoordig ontzettend veel keus in materialen. Zo zijn er vele kleuren, formaten en patronen verkrijgbaar.

Tuinservice Th. van der Meer kan het allemaal leveren en vakkundig voor u leggen. Terrassen, wandelpaden maar ook de oprit, alle soorten bestratingen worden door ons bedrijf gelegd.

Vooraf geven we een goed advies over de te gebruiken materialen. Hierbij houden we rekening met onder andere duurzaamheid, gewenste sfeer én kleurgebruik passend bij uw woning en de rest van de tuin.

De bestrating moet natuurlijk niet alleen mooi, maar zeker ook praktisch zijn. Het gebruik is dus een belangrijke factor. Sommige paden zullen breed genoeg moeten zijn voor een kinderwagen of rollator, andere kunnen smal of misschien met staptegels worden uitgevoerd. Bij een oprit is het belangrijk te weten hoe intensief deze gebruikt wordt; alleen uw eigen auto of regelmatig zwaarder verkeer.